Te huur

Nieuwe studio met 1 slpkr, terras en ev parking

Gorsemweg 101/4
3800 Sint-Truiden

640 euro/maand

40 Ik wil meer info

Beschrijving

Dit project "SAMEN EN TOCH APART" is gericht aan 65-plussers en omvat 6 studio's en zijn gelegen aan de stadsrand (5min Station - 8 min Grote Markt) , vlakbij apotheek, bakker, supermarkt en krantenwinkel. Het gebouw is voorzien van nieuwe pvc ramen en individuele aardgasverwarming, individuele bergingen in de kelder, LIFT, nieuwe vloeren, nieuwe uitrusting en gemeenschappelijke eetkamer, gemeenschappelijke zithoek met tv, videofoon, keuken met microgolf en bakoven, toilet, wasruimte met was- en droogautomaat (betaalautomaat) , fitnessruimte, fietsenstalling en eventueel parkeergelegenheid.

Vermelde studio is voorzien van leefruimte, nieuwe keuken met elektrisch fornuis en frigo met vriesvak, badkamer met douche, lavabo en toilet, aparte slaapkamer, energiezuinige condensatie-gasketel, ruim terras, ventilatiesysteem, gemeenschappelijke fietsenstalling, individuele berging, videofoon , eventueel parking en is gelegen op de eerste verdieping.

 
Indeling Bewoonbaar: 33,5 m2 1 verdieping 1 slaapkamer 1 badkamer
Bijkomende info Bouwjaar: 2017 Beschikbaar: 01-04-2020
Stedenbouw Vergunning uitgereikt Woongebied Geen dagvaarding uitgebracht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig Geen verkavelingsvergunning   Info overstromingsgevoeligheid: Niet van toepassing

Locatie - liggingsplan